افرادی که ۶ هفته پس از تزریق واکسن به سندرم گیلن باره دچار میشوند.
واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروسهای مرده این بیماری است. این ویروسها آنقدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسنها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
ویروس آنفلوآنزا در کودکان هم علائم فوق را ایجاد میکند. البته ممکن است کودکان علائم دیگری هم داشته باشند، مثل:
عضو انجمن علمی میکروبشناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمیتوانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل میشود برای کودکان هم تزریق کرد.
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
دمنوشهای گیاهی مانند اکیناسه، آهک و نعناع لیمو که دارای خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی طبیعی هستند و به از بین بردن ویروس آنفولانزا و علائم آن کمک میکنند، میتوانند در طول دوره بیماری ترجیح داده شوند.
برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد میشود.
از علائم آنفلوآنزا در کودکان میتوان به تب، بیقراری، عدم تمایل به مصرف غذا و مایعات و کاهش دفع ادرار اشاره کرد.
وی در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا و نحوه تامین آن گفت: واکسن آنفلوانزا امسال نیز به مانند سال های قبل به دو صورت دولتی (رایگان و از طریق شبکه بهداشت) و خصوصی ( خرید از داروخانهها) به جای واکسن آنفولانزا گروه های پرخطر عرضه خواهد شد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ویروس بیماری آنفولانزا ممکن است در فصول گرم مانند تابستان نیز باعث ایجاد بیماری در بدن افراد گردد.
سندروم گیلن باره یک بیماری عصبی است که اعصاب پاها و دستها را درگیر میکند و باعث بروز حالت سوزش و خواب رفتگی ناگهانی پاها میشود.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳